választék

Nézze meg a választékot. Naponta frissül!

Ajánlatunk

Ristretto

Az eszpresszó erősebb változata, amely a szokásos 30-35 milliliteres mennyiségnél rövidebb (20-25 milliliter). Ezt nemcsak a víz mennyiségének változtatásával, hanem a darálási finomság növelésével érik el. Színe emiatt feketébb, íze markánsabb, állaga pedig sűrűbb, mint az epressóé.

700,- Ft

Doppio

Dupla kávé, méghozzá kétszeres értelemben: a felhasznált kávé és a vízmennyiség is kétszer annyi, mint az eszpresszónál.

700,- Ft

Espresso macchiato

Ez tulajdonképpen egy rendes adag espresso, kevés tejhabbal a tetején. Bár az alapanyagok megegyeznek a cappuccinóéval, más az ízhatás – az espresso macchiato erőteljesebb és koncentráltabb. Gyakran kisebb üvegpoharakban szervírozzák.

750,- Ft

Flat white

Ez a mostanában nagyon divatos kávéital lényegében espresso tejhabbal, 1/3 rész espressóból és 2/3 rész mikrohabból áll. A tejhab ebben az esetben hígabb és lágyabb, könnyedebb, mint mondjuk a cappuccinónál – ezzel szoktak a baristák mintákat varázsolni a kávé tetejére.

750,- Ft

Espresso lungo

Hosszú kávé, vagyis a szokásos mennyiségnél több vízzel készül, és az őrlést is valamivel durvábbra veszik. A kávé így hígabbá válik, íze viszont kevésbé intenzív. Espresso-csészében kínálják, hiszen az espressóval megegyező kávémennyiséget tartalmazza, ez azonban a csészét szinte színültig megtölti.

800,- Ft

Americano

A név onnan ered, hogy ez az amerikaiak kedvence, a “gyenge kávé”, ugyanis a hosszú kávénak egy változatáról van szó. Az espressót felöntik körülbelül fél deciliternyi forró vízzel, ami valamennyire így is megőrzi az eredeti ízét. A fő különbség az espresso lungóhoz, vagyis a hosszú kávéhoz képest, hogy az americanóbban fele-fele arányban van a kávé és a víz, előbbinél pedig az arány 1/3 és 2/3, a víz javára. Általában nagyobb csészében vagy magasabb pohárban szolgálják fel.

800,- Ft

Kávés édességek

Vaníliakrémes muffin

450,- Ft

Kávéhabos torta

800,- Ft

Kávés keksz

500,- Ft

Cappucino torta

950,- Ft

KÖVESS MINKET A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOKÉRT!

Mindig új akciók, nyereményjátékok!

Social follow
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube